Om

Hei, Stian fra Finansnerden her!

Finansnerden ble startet i 2013 for å skildre min egen reise til å besitte Fuck You Money. Det vil si å ha nok penger til å leve slik jeg ønsker, uten å bekymre meg for å miste jobben.

I denne episoden av Pengepodden kan du høre mer om meg og hvordan jeg investerer. Inkludert dyre feil investorer gjør og hvordan du håndterer risiko.

Siden har Finansnerden utviklet seg til noe mer. Det har blitt en kunnskapskilde for tusenvis av norske investorer og sparere, som ønsker å gjøre bedre valg med sparepengene sine.

Gjøre bedre valg med sparepengene dine

Målet nå er å bli din foretrukne kilde til informasjon om sparing og investering. Glem aksjetips, Dine Pengers terningkast og annet tull. Her får du kunnskapen du trenger for å kunne gjøre bedre valg med sparepengene dine, usvertet av storbankenes reklame.

For dette med å investere penger er både enkelt og vanskelig på en gang.

Enkelt fordi du kan velge et indeksfond som investerer i selskaper fra hele verden, og så bare fylle på med penger. Vanskelig fordi hjernen din lurer deg til å gjøre kostbare feil underveis.

Vi har derfor lansert et ukentlig gratis nyhetsbrev, spesielt laget for å gi deg informasjonen du trenger for å få sparepengene dine til å vokse.

>>Meld deg på Finansnerdens nyhetsbrev

Lyst å melde deg på nyhetsbrevet? Da trykker du på lenken over.

Sparepengene dine vil takke deg!

Hilsen Stian

6 kommentarer om “Om”

 1. Hei Marius,

  Grattis med et fantastisk utgangspunkt for å bygge videre formue! Skulle ønske jeg var like iniativrik, da jeg var på din alder. Shit, nå hørtes jeg gammel ut… Uansett, tilbake til spørsmålet ditt.

  Siden du spør. Råvare/valuta-trading er ikke annet enn ren gambling i mine øyne. Du kan godt ha flaks i begynnelsen, men på sikt går det sannsynligvis til helvete, da du vil ha oddsen mot deg hele veien. Ingen vet hvilken vei valuta og råvarer vil svinge fra time til time, eller fra dag til dag. Selv super intelligente eksperter som Tina Saltvedt, som har dedikert hele sitt liv til å analysere oljeprisen vet ikke hvor prisen vil være om et år.

  Ellers flott at du har kommet i gang med din «utdannelse» innen aksjer og eiendom. Anbefaler at du og tar en kikk på «The intelligent investor» av Benjamin Graham. Dette er selve bibelen blant verdiinvestorer verden over, bla. Warren Buffett.

  • Innenfor både råvarer og valuta er spillet rigga imot hobbytradere, siden det finnes aktører med lovlig informasjon om markedet du ikke kan ha tilgang på som vil slå deg. De snakker om dette på en av de første Pengepodden-episodene.

   • Råvarer og valuta er et tapsprosjekt for oss vanlig dødelige. Nordnet gutta har helt rett her. Ler meg skakk hver gang jeg kommer over artikler og reklame med overskriften «bli rik i en fei med valuta/råvare trading». #setuptofail

Det er stengt for kommentarer.