Om

Hei, Stian fra Finansnerden her!

Finansnerden ble startet i 2013 for å skildre min egen reise til å besitte Fuck You Money. Det vil si å ha nok penger til å leve slik jeg ønsker, uten å bekymre meg for å miste jobben.

I denne episoden av Pengepodden kan du høre mer om meg og hvordan jeg investerer. Inkludert dyre feil investorer gjør og hvordan du håndterer risiko.

Siden har Finansnerden utviklet seg til noe mer. Det har blitt en kunnskapskilde for tusenvis av norske investorer og sparere, som ønsker å gjøre bedre valg med sparepengene sine.

Gjøre bedre valg med sparepengene dine

Målet nå er å bli din foretrukne kilde til informasjon om sparing og investering. Glem aksjetips, Dine Pengers terningkast og annet tull. Her får du kunnskapen du trenger for å kunne gjøre bedre valg med sparepengene dine, usvertet av storbankenes reklame.

For dette med å investere penger er både enkelt og vanskelig på en gang.

Enkelt fordi du kan velge et indeksfond som investerer i selskaper fra hele verden, og så bare fylle på med penger. Vanskelig fordi hjernen din lurer deg til å gjøre kostbare feil underveis.

Vi har derfor lansert et ukentlig gratis nyhetsbrev, spesielt laget for å gi deg informasjonen du trenger for å få sparepengene dine til å vokse.

>>Meld deg på Finansnerdens nyhetsbrev

Lyst å melde deg på nyhetsbrevet? Da trykker du på lenken over.

Sparepengene dine vil takke deg!

Hilsen Stian

Det er stengt for kommentarer.