Anbefalinger

Veien til økonomisk frihet er en reise full av strabaser. Det gjelder derfor å ta i bruk de riktige verktøyene – alt som kan gjøre reisen enklere for deg. Her finner du derfor utvalgte ressurser som gir deg farten du trenger for besitte Fuck You Money raskt.

PS: Enkelte av linkene under gir meg en slant når du kjøper.

Blogger: De beste økonomibloggene

Det er ikke lett å navigere i all desinformasjon der ute. Facebook-grupper som villeder og bloggere som ikke skjønner at indeksfond er aksjefond, og ikke en bankkonto. Jeg har derfor håndplukket tolv gode økonomiblogger for deg, så slipper du dårlige råd.

Trykk her for å lese 12 økonomiblogger som jeg leser selv.

Eiendom: Utleie av bolig

Jeg driver selv med utleie og fallgruvene er mange. En feil, som å velge feil leietaker eller å kjøpe feil bolig, og lønnsomheten din kan havarere. Her har du derfor to ressurser som jeg har lest selv, og som inneholder kunnskapen du trenger for å lykkes med eiendom og utleie.

Utleieguiden: Boligutleie fra A til Å

En omfattende guide til eiendomsinvesteringer og utleie fra Pål Restad, som er eiendomsinvestor og eiendomsutvikler. Her får du oppskriften på alt fra hvordan du finner lønnsomme utleieboliger, ordner finansiering og finner gode leietakere, til å få alle fradragene så du reduserer skatten og håndterer det hele.

Trykk her for å gjøre som 1 000+ andre og kjøp Utleieguiden.

10 mill, 10 år: Historien om våre eiendomsinvesteringer

Eiendomsinvestoren som går ved navn “Hobbyinvestoren” på Twitter, gikk fra 0 til 18 millioner kroner i eiendomsverdier på 8 år. Dette er hans utrolige historie. Med på kjøpet får du en eiendomskalkulator for å regne på utleieboliger og oppskrift på hvordan du ordner finansiering.

Trykk her for å gjøre som 1 000+ andre og kjøp e-boken “10 mill, 10 år”.

Podcast: Beste podcaster om investeringer og formuebygging

Kommer snart 🙂