Anbefalinger

Veien til økonomisk frihet er en reise full av strabaser. Det gjelder derfor å ta i bruk de riktige verktøyene, som kan gjøre reisen enklere for deg. Her finner du derfor utvalgte ressurser som kan gi deg farten du trenger for  besitte Fuck You Money innen rimelig tid.

PS: Merk at enkelte av linkene under gir meg en liten andel av salget når du kjøper.

Utleie av bolig

Jeg driver selv med utleie og det er mange fallgruver. En blemme og du risikerer at lønnsomheten i hele prosjektet havarerer. Her har du derfor to ressurser som jeg bruker selv, og som inneholder all kunnskapen du trenger for å lykkes med eiendom.

Utleieguiden: Boligutleie fra A til Å

Dette er den mest omfattende guiden for boligutleie som jeg vet om. Pål Restad er eiendomsinvestor og eiendomsutvikler og har her skrevet “bibelen” for deg som vil lykkes med eiendom. Her forklarer han alt fra hvordan du finner gode utleieboliger og ordner finansiering, til å finne riktig leietaker og håndtere leieforholdet. Boken er på over 150 sider og fylt med alt jeg skulle ønske jeg visste før jeg startet med utleie selv!

Trykk her for å kjøpe Utleieguiden.

10 mill, 10 år: Historien om våre eiendomsinvesteringer

Her får du oppskriften på hvordan utleieguruen Hobbyinvestoren gikk fra 0 til 18 millioner kroner i eiendomsverdier på 8 år. Du får også en eiendomskalkulator for å regne på boligene du vurderer når du kjøper e-boken, samt oppskrift på hvordan du ordner finansiering.

Trykk her for å gjøre som 1 000+ andre og kjøp e-boken “10 mill, 10 år”.

Blogger: De beste økonomibloggene

Det er ikke lett å navigere i all desinformasjon der ute. Facebook-grupper som villeder og bloggere som ikke skjønner at indeksfond er aksjefond. Nei, det skal ikke være lett. Jeg har derfor her samlet elleve gode økonomiblogger for deg, så slipper du å ende med å ta til deg elendige råd.

Trykk her for å lese 12 økonomiblogger som jeg leser selv.