Helgelesing – Gjenoppstandelsen!

Helgelesing gjenoppstår! Topp lesestoff om sparing og investeringer i aksjemarkedet.

Ja, du ser korrekt.

Helgelesing er tilbake! 😀

Det viser seg at jeg var litt ivrig, da jeg avsluttet denne serien.

Jeg har nemlig ikke kapasitet til å dekke alle de viktige temaene jeg ønsker på denne bloggen. Det er rett og slett for mye. Å fore dere med linker til relevante artikler blir da en fin måte å løse dette på. Mye er materiale jeg selv leser i løpet av uken og kan anbefales på det sterkeste.

Du husker kanskje at jeg sa oppslutningen rundt Helgelesing var for dårlig?

Det var feil.

Oppslutningen er faktisk ganske bra. For eksempel leste ca 1.000 av dere den siste utgaven, som ble publisert 29.08.2015. Dette er topp, da det antyder at innholdet som serveres er av interesse. Jeg kommer derfor til å fortsette og publisere denne typen innlegg hver fredag fremover.

Er det noe tema du ønsker mer av på leselisten, så er det bare å si fra i kommentarfeltet. Den som tier samtykker!

Den store spareuken

Sparing er temaet som har dominert den siste tiden. Kanskje Ikke rart da jeg sparket i gang uken med et innlegg om hvordan man kan spare mye penger. Essensen her var at vi kan beholde den berømte kaffe latte`en og fokusere på de store tingene.

Dette var et tema som viste seg å passe utmerket med Nordnet sin #1krspart kampanje. Som hastag`en antyder, så handler det om å spare på de små tingene i hverdagen. Altså, litt omvendt av mitt innlegg. Siden jeg fant det litt puslete, så informerte jeg dem selvsagt om hva jeg mente. Heldigvis er vi fornuftige folk og kom raskt til en slags enighet(se bilde nedenfor).

Vi var dog ikke de eneste sparefantastene denne uken. Boligmani var også ute med en sprek artikkel om hvordan bygge egenkapital skikkelig raskt. Som ivrig sparer og investor digger jeg dette. Særlig når det kommer i et litt ekstremt og lettlest format som dette.

Bilde: Nordnet og jeg er enige om at småsparing er topp, men at man må huske å starte med de store tingene.

hvordan spare penger

Topp lesestoff fra fjern og nær

 _______________
Spare

Investere

Fant du noe interessant? Del med venner og kjente. Spre det glade budskap! Lik Finansnerden på Facebook, og få gratis nyhetsbrev på epost ukentlig(oppe til høyre).

4 kommentarer om “Helgelesing – Gjenoppstandelsen!”

    • Hyggelig å høre. Helgelesing er for viktig til å bare legges ned uten videre. Er jo begrenset hva jeg selv rekker å skrive om, så da er det jo topp å legge ut andre materiale som komplementerer mine skriblerier.

      Svar

Legg igjen en kommentar